Studiu îngrijorător în ceea ce privește apetitul sexual al moldovenilor. Cetățenii noștri au ieșit pe un loc neonorant 69 din 68 de țări europene care au participat la un sondaj de opinie pulică. Potrivit studiului internațional, moldovenii fac cel mai puțin sex din Europa. Motivul este simplu, moldovenii s-au săturat de sex… cu statul.

”Noi de ce să mai facem sex acasă? Ne-a perit cheful de mult. Eu nu am mai trăsnit-o pe moldoveanca mea, ea nu m-a trăsnit pe mine. Așa și trăim. Fără să ne trăsnim între noi. Oricum, pe noi ne tufe statul suficient de mult. De ce să ne mai dârdâim unii pe alții? Am uitat când am văzut ultima dată un gandon în față. Noroc că a venit campania electorală și îi văd mutra lui Dodon peste tot”, a declarat cetățeanul Leonea Iaibu pentru redactorii moldovesti.info.

Din păcate, asta înseamnă că Moldova rămâne fără populație. Ca să rezolve problema și să crească natalitatea, cetățenii vor fi încurajați să facă sex oriunde. La serviciu, în parc, în magazin, la Piața Centrală. Trebuie doar să se acopere cu o cuvertură mai mare, să nu li se vadă rușinea. Din păcate, statul nu promite că se va abține din a-și abuza sexual cetățenii. Așa că, abstinența sexuală printre moldoveni o să crească.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Videochat-Biblioteca-Muncicipala.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Videochat-Biblioteca-Muncicipala-300x188.jpgadminSocial
Studiu îngrijorător în ceea ce privește apetitul sexual al moldovenilor. Cetățenii noștri au ieșit pe un loc neonorant 69 din 68 de țări europene care au participat la un sondaj de opinie pulică. Potrivit studiului internațional, moldovenii fac cel mai puțin sex din Europa. Motivul este simplu, moldovenii s-au...

Comentează