Mâncătorii de căcat, care candidează la fotoliul de primar al capitalei, mănâncă căcat din ce în ce mai mult. Deși până pe 14 iunie mai sunt cam trei săptămâni, apetitul candidaților pentru căcat crește uimitor. Potrivit datelor preliminare, pe un loc fruntaș la mâncat căcat este și Serafim Urecheanu. La fel de bine stau în sondaje și au potențial mare, Zinaida Greceanâi și Oazu Nantoi cu o cantitate de fecale ingurgitate uriașă. Datele mai arată că și Vasile Chirtoca mănâncă mult căcat, dar totuși îi lipsește antrenamentul.

Cât despre Dorin Chirtoacă acesta prezintă date concrete și crede că mănâncă căcat cel mai mult. “Am mâncat tot căcatul de la stația de epurare. 1000 de tone în două mandate. N-a mâncat niciun candidat la primărie cât mănânc eu. Vă rog să mă mai lăsați un mandat să mai mănânc oleacă de câcat, că încă nu am mâncat chiar tot-tot. Abia mi s-a deschis pofta. Se spune că pofta vine mâncând”, a declarat actualul primar al Chișinăului.

Potrivit analiștilor, candidatul care va consuma cele mai multe fecale, va învinge la alegerile locale. Câștigătorul trebuie să mănânce căcat în fiecare zi, chiar după ce va ajunge în fotoliul de primar. Asta pentru a nu-și pierde electoratul, care votează în special pe cel care mănâncă cel mai mult căcat.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Chirtoaca-Urechean-Chirtoca-Nantoi-Greceanii-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Chirtoaca-Urechean-Chirtoca-Nantoi-Greceanii-copy-150x150.jpgadminPolitic
Mâncătorii de căcat, care candidează la fotoliul de primar al capitalei, mănâncă căcat din ce în ce mai mult. Deși până pe 14 iunie mai sunt cam trei săptămâni, apetitul candidaților pentru căcat crește uimitor. Potrivit datelor preliminare, pe un loc fruntaș la mâncat căcat este și Serafim Urecheanu. La fel...

Comentează