Protest Ilan Shor Maimute copy

Celebra companie de studii videochat, Discaveri, a realizat un studiu în Shorhei. Oamenii de știință au descoperit că 69 la sută din shorheieni au IQ zero. Discaveri susține că a analizat inițial rezultatul alegerilor locale, când Ilan Hoțishor a fost ales primar. Mai mult, compania Discaveri a rămas pur și simplu trăsnită când a văzut că shorheienii au cerut eliberarea hoțishorului din închisoarea CNA.

”Când ai IQ-ul zero este clar că reacționezi la stimuli de primată: kanțărte, Vai-Vai și futbol. Shorheienii, din păcate, suferă de boala babuinului. Aceștia urmăresc cu atenție să vadă cine și cât fură, dar numai pentru a-l alege șeful lor. Așa ceva este posibil numai în satul Shorhei. Este o situație unică în Europa, când 69 la sută din localnici să aibă IQ zero. Ne mirăm cum nu se lovesc de copaci când merg pe drum”, a declarat omul de știință englez, Dick Fakiorself.

Din păcate, Discaveri are o veste foarte proastă pentru toată Moldova. Boala babuinului se extinde încet asupra întregii țări. Din primele date, Vlad Plahotniuc intenționează să recunoască în curând că este cel mai mare hoț ca să fie ales președinte. Specialiștii de la Discaveri cred că dacă Vlad Plahotniuc ar face asta, ratingul lui ar crește brusc, iar IQ-ul moldovenilor ar scădea brusc la zero.

adminPolitic
Celebra companie de studii videochat, Discaveri, a realizat un studiu în Shorhei. Oamenii de știință au descoperit că 69 la sută din shorheieni au IQ zero. Discaveri susține că a analizat inițial rezultatul alegerilor locale, când Ilan Hoțishor a fost ales primar. Mai mult, compania Discaveri a rămas pur...

Comentează