Piata diploma Chisinau copy

Piața Centrală din Chișinău va intra în Cartea Recordurilor lumii după ce un studiu de piață a stabilit că IQ-ul celor care vând aici este uriaș. Explicația este foarte simplă. Majoritatea vânzătorilor au o diplomă de facultate. Potrivit cercetătorilor de la Casa de Sondaje ”Sondajul”, 69 la sută au absolvit o facultate.

”S-ar putea să vi se pară o cifră mică. Dar nu este. Pentru că restul de 69 la sută dintre vânzători au masteratul și doctoratul. Altfel spus, Piața Centrală din Chișinău este cea mai deșteaptă piață din lume. Mai deșteaptă decât bazarul de la Istanbul. Nu vă întrebați cum de reușesc vânzătorii din Piața Centrală să vă păcălească la kilogram? Simplu, sunt foarte deștepți. Cum reușesc să vă păcălească să cumpărați un aiFon de credeți că este original? Sunt foarte educați”, a declarat directorul Pieței Centrale din Chișinău, Leonea Sanofzăbici.

Așa se face că la taraba cu curechi vinde un profesor de matematică. La taraba cu chiloți o s-o găsiți o scriitoare. La taraba cu radiouri stă un profesor de fizică. Evident, vânzătorul care urlă toată ziua ”otravăăă, otravăăă” este profesor de chimie.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Piata-diploma-Chisinau-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Piata-diploma-Chisinau-copy-300x300.jpgadminSocial
Piața Centrală din Chișinău va intra în Cartea Recordurilor lumii după ce un studiu de piață a stabilit că IQ-ul celor care vând aici este uriaș. Explicația este foarte simplă. Majoritatea vânzătorilor au o diplomă de facultate. Potrivit cercetătorilor de la Casa de Sondaje ”Sondajul”, 69 la sută au...

Comentează