Oamenii de știință din Marea Britanie susțin că au dat lovitura în materie de sociologie. Aceștia se laudă că au găsit în Europa cei mai proști oameni de pe planetă. Sunt câteva mii și locuiesc cu toții într-o localitate din nordul Moldovei. Localitatea se numește Orhei, iar cetățenii respectivi au IQ-ul chiar mai mic decât al lui Chiril Gaburici, premierul care a intrat în cartea Recordurilor pentru prostie maximă.

”Am fost șocați să-i vedem pe orheeni. Sunt atât de proști, încât în loc să vorbească behăie ca oile. Unii dintre ei poartă căști de motocicliști pe cap pentru protecție – se lovesc de pereți și își fac cucuie, atât de proști sunt. Cea mai mare prostie au făcut-o duminica trecută când l-au votat pe un adolescent primar al orașului. I-a păcălit puștiul obez pe toți că o să le dea wi-fi, că o să le-o dea pe nevăstă-sa și au votat ca proștii”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info, directorul științific al Universității Hogwarts, Insane Fool.

Potrivit cercetătorilor britanici, ca să adune un punct de IQ, a fost nevoie să chestioneze 100 de orheeni. Iar întrebările au fost simple. De pildă, cu ce literă începe alfabetul care începe cu litera A? Numără până la 2. Sau cum îl cheamă pe piticul gras care a participat la furtul unui miliard de dolari și vrea să fie primar în Orhei?

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Gopnici-Orhei-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Gopnici-Orhei-copy-150x150.jpgadminInternațional
Oamenii de știință din Marea Britanie susțin că au dat lovitura în materie de sociologie. Aceștia se laudă că au găsit în Europa cei mai proști oameni de pe planetă. Sunt câteva mii și locuiesc cu toții într-o localitate din nordul Moldovei. Localitatea se numește Orhei, iar cetățenii respectivi...

Comentează