Valerian Mînzat este noul idol al liceenilor din Moldova. Potrivit unui studiu, acesta l-a surclasat pe rivalul său de anul trecut, Ilan Shor, care se află pe locul doi în preferințe, la mare distanță. ”Vrem să avem socri bogați, să ne distrăm pe la tusovși glamurnâie și să conducem automobile cu cristale ceaikovski”, este explicația tinerilor de pe Facebook, Odnoklassniki și Vkontakte.

Pentru că este un model, un idol al generației tinere, USM l-a angajat pe cunoscutul avocat să predea la facultatea de drept de la USM. Mai mult, conducerea Universității i-a oferit chiar și postul de decan.

”Le mulțumesc profesorilor de la USM, dar eu vreau să îmi deschid propria mea Universitate – UMȘ, Universitatea de Moravuri Ușoare. Tinerii vor învăța cum trebuie să se comporte în societate ca să ajungă la fel de bogați ca mine. Moldovenii nu au simțul luxului. La mine toate hainele sunt de firmă. Până și hârtia de la veceu este D&G. Când mă șterg la fund cu D&G mă simt cel mai rafinat om de pe planetă. Așa se educă un om cu adevarat glamurnâi”, susține avocatul.

Potrivit avocatului, Moldova este plină de țărani săraci și proști, care nu au văzut în viața lor un halat pe care să scrie cu litere de aur Valerian Mînzat.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Valerian-Manzat-cu-coca-cola-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Valerian-Manzat-cu-coca-cola-copy.jpgadminFinanțe
Valerian Mînzat este noul idol al liceenilor din Moldova. Potrivit unui studiu, acesta l-a surclasat pe rivalul său de anul trecut, Ilan Shor, care se află pe locul doi în preferințe, la mare distanță. ”Vrem să avem socri bogați, să ne distrăm pe la tusovși glamurnâie și să conducem...

Comentează