Mire si mireasa rinichi plaja copy

Tradiție nouă și șocantă. După nunțile moldovenești, mirii nu se mai duc la odihnă la Zatoca sau Sergheevka așa cum era până acum. Cei mai mulți ajung în Turcia. Înainte de a se odihni la un hotel de 2 stele în Antalya, mulți dintre ei fac o escală și la Istanbul, unde își vând un rinichi. Cu banii câștigați își plătesc datoriile strânse la nuntă, dar și cazarea, mâncarea de la hotel.

”Noi suntem mulțumiți. Este bine în Turcia, mâncăm, bem bine. Că la nuntă nu am prea mâncat, că era cam scump și am pus mâncarea pe mesele invitaților, să stea farfuriile una peste alta. Că altfel invitații pun și mai puțini bani pe masă. Mă cam doare într-o parte, că am aici o gaură după ce mi-am vândut rinichiul, dar eu sper să îmi crească altul în doi-trei ani”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info prin telefon mirele Ion Tupoiu, care se afla pe plajă în Antalya.

Potrivit ministerului sănătății din Turcia, 2 din 10 tineri care vin la odihnă la pe plajele însorite din Turcia își vând și un rinichi ca să le ajungă bani de odihnă și de datorii. Pentru că sunt atât de mulți moldoveni, autoritățile din Turcia au creat chiar și condiții speciale: locuri de parcare gratuite, rânduri rapide unde pot trece cu cumpărăturile în hipermarket, dar și plaje gratuite pentru donatorii de rinichi.

20 la sută din mirii care merg în luna de miere în Turcia trec și pe la o clinică din Istanbul să-și vândă rinichiihttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Mire-si-mireasa-rinichi-plaja-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Mire-si-mireasa-rinichi-plaja-copy-300x300.jpgadminSocialMire,mireasă,plaja,rinichi,Turcia
Tradiție nouă și șocantă. După nunțile moldovenești, mirii nu se mai duc la odihnă la Zatoca sau Sergheevka așa cum era până acum. Cei mai mulți ajung în Turcia. Înainte de a se odihni la un hotel de 2 stele în Antalya, mulți dintre ei fac o escală și la Istanbul,...

Comentează