Igor Dodon s-a supărat extrem de mult pe studentul care l-a înfruntat la întâlnirea cu ceilalți studenți din Moscova. Pentru că l-a probozit și i-a spus că este un porc, Igor Dodon i-a cerut lui Vladimir Putin să-l exmatriculeze pe studentul moldovean.

”Să se ducă la România dacă vrea să vorbească limba română. În Rusia se vorbește rusa, în Moldova moldoveneasca, iar în Transnistria transnistreana. Nu ne trebuie români. Să nu-mi spuneți Gandon, dacă nu-l exmatriculează tavarișci Putin pe pațancicul ista”, a grohăit Igor Dodon în timpul unei conferință de presă.

După ce s-a întâlnit cu studenții, Igor Dodon s-a văzut și cu gastarbaiterii din Moldova aflați la Moscova. Cu această ocazie, Igor Dodon le-a împărțit prezervative electorale cu chipul său. Gastarbaiterii au promis că-și vor băga poola în chipul lui Dodon și că îl vor folosi cu plăcere.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Igor-Dodon-porc-receptie-copy-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Igor-Dodon-porc-receptie-copy-1-300x300.jpgadminInternațional
Igor Dodon s-a supărat extrem de mult pe studentul care l-a înfruntat la întâlnirea cu ceilalți studenți din Moscova. Pentru că l-a probozit și i-a spus că este un porc, Igor Dodon i-a cerut lui Vladimir Putin să-l exmatriculeze pe studentul moldovean. ”Să se ducă la România dacă vrea să...

Comentează