Alcooltest Scoala copy

Ministerul Educației introduce o măsură foarte dură în școlile, liceele și universitățile din Moldova. Corina Fusu a anunțat deja că s-a săturat de bețiile crunte la care se dedau elevii și studenții. Așa că tot tineretul studios va fi testat cu fiola la intrarea la ore.

”Din primele cercetări, am stabilit că 90 la sută din elevi și studenți au probleme cu băutura. Practic, sunt alcoolici. Am decis să introducem alcooltestul după ce am observat că liceenii pică BAC-ul din cauza băuturii. De altfel, aceștia nu mai au voie nici cu bere la ore șși la cursuri. Vom exmatricula toți bețivii! Simplu”, a declarat Corina Fusu pentru redactorii moldovesti.info.

Maia Sandu se opune însă acestei reforme. Potrivit fostului ministru al educației, elevii, liceenii sau studenții moldoveni sunt deja persoane pierdute, adică alcoolice pentru care nu nu mai poți să faci nimic: ”Fiola trebuie introdusă de la grădiniță. Există educatoare și părinți care le dau copiilor în loc de apă, vin sau rachiu.”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Alcooltest-Scoala-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Alcooltest-Scoala-copy-300x300.jpgadminSocial
Ministerul Educației introduce o măsură foarte dură în școlile, liceele și universitățile din Moldova. Corina Fusu a anunțat deja că s-a săturat de bețiile crunte la care se dedau elevii și studenții. Așa că tot tineretul studios va fi testat cu fiola la intrarea la ore. ”Din primele cercetări, am...

Comentează