Protest Platon Maimute copy

Studenții de la filozofie de la Universitatea din Shorhei au organizat astăzi un protest în fața Centrului Național Alcorupției. Aceștia au citit pe facebook că a fost arestat Platon, așa că au cerut eliberarea filozofului lor preferat. Studenții au strigat și au scandat în favoarea lui Platon așa cum au strigat și pentru idolul lor, Ilan Shor.

”Free Platon! De ce l-ați arestat pe copchilul acesta cu inima slabă? Chiar dacă a furat a făcut multe lucruri bune pentru filozofie. Procurorii ar trebui să-l slobozească acasă. Dacă nu va fi eliberat, promitem să venim și să scandăm aici mult și bine până când Platon va fi slobozit”, au declarat mai mulți studenți la filozofie de la Universitatea din Shorhei.

Procurorii Centrului Național Alcorupției i-au liniștit pe studenți și i-au rugat să meargă înapoi la Shorhei. Andriana BețiShor promite că în scurt timp îl va elibera pe Platon, așa cum l-a eliberat și pe veriShor-ul Ilan Shor. După ce au cântat ”vâhodila na bereg Platiusha”, studenții au plecat în fața Jurnal TV să protesteze și acolo.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Protest-Platon-Maimute-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Protest-Platon-Maimute-copy-300x300.jpgadminSocial
Studenții de la filozofie de la Universitatea din Shorhei au organizat astăzi un protest în fața Centrului Național Alcorupției. Aceștia au citit pe facebook că a fost arestat Platon, așa că au cerut eliberarea filozofului lor preferat. Studenții au strigat și au scandat în favoarea lui Platon așa cum...

Comentează