ULIM Fete Topless copy

Sindicatul studentelor de la ULIM au anunțat că se solidarizează cu Felicia Munteanu, colega lor care s-a pozat dezbrăcată pe un BMW. Tinerele studente au anunțat deja că în semn de adâncă prețuire vor veni de luni topless la universitate.

”Vrem ca forma topless să devină uniforma oficială a ULIM-ului. Ar trebui să fim liberi de toate constrângerile pe care ni le oferă sutienul. O să ne fie greu iarna pe afară, cu sânii dezgoliți, dar cine vine în fustă scurtă, poate veni și cu sânii pe afară. Ne pare rău că colega noastră este atacată în presă. Vrem să o susținem. Venim și noi topless la universitate”, a declarat pentru redactorii moldovești.info Virgina Facmi, liderul sindicatului tinerelor studente de la ULIM.

Mișcată până la lacrimi, Felicia Munteanu, studenta la limbi, le-a mulțumit colegelor sale și susține că le va susține: ”dacă voi veniți topless, eu vin complet dezbrăcată. Nu trebuie să ne rușinăm să primim bani când ne dezbrăcăm în fața bărbaților!”

Studentele de la ULIM solidare cu colega lor care a pozat dezbrăcată: ”și noi vom veni topless la universitate”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/ULIM-Fete-Topless-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/ULIM-Fete-Topless-copy-300x300.jpgadminSocialFelicia Munteanu,topless,ULIM
Sindicatul studentelor de la ULIM au anunțat că se solidarizează cu Felicia Munteanu, colega lor care s-a pozat dezbrăcată pe un BMW. Tinerele studente au anunțat deja că în semn de adâncă prețuire vor veni de luni topless la universitate. ”Vrem ca forma topless să devină uniforma oficială a ULIM-ului....

Comentează