Valeriu Strelet Viber copy

Noul premier al Republicii Moldova este în culmea fericirii. Acesta a anunțat că a primit un SMS, iar SMS-ul acesta va scăpa Moldova de faliment. Potrivit lui Valeriu Streleț, trebuie să sune doar la un număr de telefon, iar țara noastră va câștiga un miliard.

”Sunt convins că nu este o păcăleală. În SMS se spune clar că numărul de telefon aparține FMI. Acolo, la Fondul Monetar Internațional, s-a făcut o tragere la sorți și Moldova a fost aleasă câșligătoare. O să sun mâine de la Guvern pe numărul acesta și cică trebuie să trimitem 100 de mii de euro într-un OffShor. Oamenii aceștia buni la inimă au o problemă cu banii, trebuie să cumpere saci în care să ne trimită miliardul”, a declarat Valeriu Streleț pentru redactorii moldovesti.info.

Ca să aibă bani de trimis în OffShor, Valeriu Streleț a anunțat că va întârzia salariile profesorilor și pensiile moldovenilor timp de o lună. În plus, Valeriu Streleț promite să scumpească încă o dată gazul și curentul.

Streleț se laudă că a găsit bani pentru buget: ”am primit un SMS de la FMI să sun pe un număr că Moldova a câșligat 1 miliard”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Valeriu-Strelet-Viber-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Valeriu-Strelet-Viber-copy-300x300.jpgadminFinanțemiliardul,păcăleală SMS,Valeriu Streleț
Noul premier al Republicii Moldova este în culmea fericirii. Acesta a anunțat că a primit un SMS, iar SMS-ul acesta va scăpa Moldova de faliment. Potrivit lui Valeriu Streleț, trebuie să sune doar la un număr de telefon, iar țara noastră va câștiga un miliard. ”Sunt convins că nu este...

Comentează