Strelet Putin Kabaea copy

Valeriu Streleț s-a întors cu o sacoșă plină de povești din America. Micuțul premier s-a lăudat astăzi în timpul briefengului de presă că asemănătoarea sa cu Putin l-a ajutat foarte mult. Nici amanta oficială a președintelui rus nu a sesizat diferența, spune premierul nostru.

”M-am întâlnit cu Kabaeva pe holuri. Evident că m-a chemat în camera ei, unde mi-a demonstrat mai multe triucuri de gimnastică artistică. I-am dat un zece pentru ce a făcut. Nu știu ce notă mi-a dat ea, dar cred că nu m-am făcut de rușine. Kabaeva m-a lăudat”, s-a lăudat Valeriu Streleț.

Și nu este totul, pentru că seamănă așa de bine cu Putin, Streleț a primit mai multe oferte de la Hollywood unde va juca rolul președintelui rus. Din păcate, veștile bune sunt umbrite și de vești proaste. Ambasadorul Rusiei la Chișinău l-a sunat de mai multe ori pe Streleț pe mobil să-l întrebe unde se afla exact la ora 12.30, ora Moscovei și dacă a văzut-o personal pe domnișoară Kabaeva. Altfel zis, iar înghețăm de frig la iarnă!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Strelet-Putin-Kabaea-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Strelet-Putin-Kabaea-copy-300x300.jpgadminInternațional
Valeriu Streleț s-a întors cu o sacoșă plină de povești din America. Micuțul premier s-a lăudat astăzi în timpul briefengului de presă că asemănătoarea sa cu Putin l-a ajutat foarte mult. Nici amanta oficială a președintelui rus nu a sesizat diferența, spune premierul nostru. ”M-am întâlnit cu Kabaeva pe holuri....

Comentează