Valeriu Strelet Obama copy

Valeriu Streleț ne-a făcut de rușine în lumea întreagă. Aflat la dineul soților Obama, premierul nostru a băut cam mult și a crezut că se alfă la o nuntă. Așa că s-a ridicat de la masă cu paharul în mână și a strigat în gura mare: ”Amar, amar!” Pentru că nimeni nu l-a susținut, Valeriu Streleț a luat un microfon unde a început să vorbească exact ca la o nuntă moldovenească.

”Să trăiți, să vă înmulțiți. Casă de piatră vă urez. Să nu uitați niciodată de unde ați plecat. Obama, să nu uiți de părinți că ei ți-au vrut numai binele. Să-i respecți și pe părinții spirituali, pe nănași. Iar când o să vă fie mai greu, așa să vă fie. De la mine mai puțin, de la Dumnezeu mai mult, 1000 de euro. Iar de la muzicanți vreau cântecul ”Da, mamă, sunt beată” în interpretarea Zinaidei Julea”, a declarat la microfon Valeriu Streleț spre surprinderea celorlați șefi de state.

Și nu este totul, presa de peste ocean l-a criticat pe Valeriu Streleț pentru că a venit la întâlnirea cu soții Obama îmbrăcat în ”costium sportiv”. Într-un comunicat de presă, Guvernul Moldovei a explicat, însă, că acesta este costumul național al bărbaților din Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Valeriu-Strelet-Obama-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Valeriu-Strelet-Obama-copy-300x300.jpgadminSocial
Valeriu Streleț ne-a făcut de rușine în lumea întreagă. Aflat la dineul soților Obama, premierul nostru a băut cam mult și a crezut că se alfă la o nuntă. Așa că s-a ridicat de la masă cu paharul în mână și a strigat în gura mare: ”Amar, amar!” Pentru...

Comentează