Fata Violeta Ivanov Cerseste copy

Moldovenii demonstrează încă o dată că sunt uniți și pot să-și ajute aproapele. Câțiva deputați au aflat de problemele financiare prin care trece colega lor, Violeta Ivanov și au anunțat o strângere de fonduri ca să o ajute. Din primele informații, moldovenii trebuie să strângă doar 100 de mii de euro.

”Familia Ivanov are nevoie de acești bani de urgență. Altfel nu v-am fi rugat să donați din puținul vostru. Ca să înțelegeți cât de urgent este. Fiica deputatei Ivanov împlinește 18 ani, iar mama sa vrea să-i cumpere ultimul model de Porsche. A adunat 400 de mii de euro, dar mai are nevoie de 100 de mii. Îi rugăm pe moldoveni să trimită mai mulți bani acasă, să strângă un pic cureaua și să o ajute pe sărmana familie”, a declarat patronul Parlamentului, Vlad Plahotniuc.

De asemenea, Plahotniuc i-a atenționat pe moldoveni că nu trebuie să uite să-și plătească impozitele și taxele. Este nevoie de bani, nu doar pentru acțiuni filantropice, ci și pentru a pune la loc în bănci miliardul de euro care a dispărut ca prin minune.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Fata-Violeta-Ivanov-Cerseste-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Fata-Violeta-Ivanov-Cerseste-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Moldovenii demonstrează încă o dată că sunt uniți și pot să-și ajute aproapele. Câțiva deputați au aflat de problemele financiare prin care trece colega lor, Violeta Ivanov și au anunțat o strângere de fonduri ca să o ajute. Din primele informații, moldovenii trebuie să strângă doar 100 de mii...

Comentează