Nu doar angajații Jurnal TV au rămas fără un loc de muncă. Chiar și cei de la Publika WC, Prime WC și alte canalii au fost aruncați în stradă de patronul Moldovei. Acesta a realizat că toți prezentatorii săi citesc același text, așa că i-a dat afară. În locul lor a angajat niște papagali.

”Papagalii învață foarte ușor un text. Le dai o mandarină, o apelsină și îți spun de câte ori vrei tu: mafioții fugari interlopi și bandiți Victor și Viorel Țopa. Iar un papagal nu are nevoie de salariu, de concediu. Îi ții în cușcă și le zici să spună tot felul de trăsnăi. Exact ca angajații canaliilor mele de televiziune”, a declarat Vlad Plahotniuc la cele 69 de posturi ale sale.

Așadar, în zadar s-au bucurat angajații de la canaliile TV ale lui Vlad Plahotniuc de ghionul angajaților Jurnal TV. Ca să nu se cheltuiască prea mult cu anal-iștii care rag în fiecare zi la televizor, Vlad Plahotniuc va aduce în locul lor niște măgari. În locul lui Cristian Tărăboi va fi un buhai. Nici bleagherii nu au scăpat. Aceștia vor fi înlocuiți de niște toalete pentru că orice scriu ei, miroase a rahat.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Publika-TV-Papagali-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Publika-TV-Papagali-copy-300x300.jpgadminSocial
Nu doar angajații Jurnal TV au rămas fără un loc de muncă. Chiar și cei de la Publika WC, Prime WC și alte canalii au fost aruncați în stradă de patronul Moldovei. Acesta a realizat că toți prezentatorii săi citesc același text, așa că i-a dat afară. În locul...

Comentează