Chișinăuienii care au trecut în această dimineață pe lângă statuia lui Ștefan cel Mare au avut surpriza să nu-l vadă pe domnitor privind semeț înainte. Statuia celui mai mare român al tuturor timpurilor a fost acoperită cu un cearșaf alb de către autorități.

”Am făcut acest lucru în semn de adânc și umil respect și frică pe care o purtăm președintelui Turciei, Recepție Erdogan. Știm că va trece cu cortegiul său prin fața monumentului și nu riscăm să se sperie cumva. Pentru că Ștefan cel Mare le-a băgat o spărietură în bieții turci, că și acuma le este frică numai când pomenim numele lui. Erdogan se teme de domnitor. Mi-a povestit că copiii turci sunt chiar speriați că dacă nu mănâncă și fac șotii o să vină Ștefan cel Mare să-i taie cu paloșul și să le dea cu crucea în cap. Și cum turcii ne dau bani să-mi repar președinția, nu am cum să-i sperii cu Ștefan Velichii”, a declarat prezikul Igor Dodon.

Trecătorii se jură însă că de sub cearșaful cu care a fost învelit Ștefan cel Mare se auzeau sunete extrem de stranii, de tipul: ”Dodooooon… Dodooooon… Trage perdica de pe mineeeeee… Mmmmbleaaaaa… Dodooooon… Îiiiii… Piiiiiiii… Zdețul cu tine… Dodoooooon!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/10/Stefan-cel-mare-statuie-cearsaf-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/10/Stefan-cel-mare-statuie-cearsaf-copy-300x300.jpgadminPolitic
Chișinăuienii care au trecut în această dimineață pe lângă statuia lui Ștefan cel Mare au avut surpriza să nu-l vadă pe domnitor privind semeț înainte. Statuia celui mai mare român al tuturor timpurilor a fost acoperită cu un cearșaf alb de către autorități. ”Am făcut acest lucru în semn de...

Comentează