constantin-tutu-prost-copy

Specialiștii moldoveni bat clopotele de alarmă. Mintea moldovenilor este grav afectată de statul pe odnoklassniki. Chiar și mintea de pe urmă. Din studiile efectuate pe 100 de mii de moldoveni care stau pe odnoklassniki s-a stabilit că intelectul lor s-a atrofiat atât de mult, încât au ajuns la un IQ de maimuță Măcacă.

”Stați cât mai departe de odnoklassniki cu putință. Nu-i lăsați pe copii să se apropie de acest site periculos. Am intrat acolo și am fost șocați de ce am văzut. Oameni proști, oameni care nu mai știau să scrie. Unii scriau în română cu grafie kirilikă. Alții, în general, erau atât de proști încât scriau: plake nu plake, mama alta nu fake. Pe facebook nu vezi astfel de prostologii. Acolo lumea este mai deșteaptă. După cercetările noastre am descoperit că o jumătate de oră pe ok.ru vă reduce IQ-ul cu 69 la sulă”, a declarat specialistul în odnoklassniki Leonea Iobtvoimati.

Specialistul se plânge că el însuși a început să scrie cu k și să își piardă inteligența, deși a fost foarte puțin expus la odnoklassniki. Leonea Iobtvoimati propune să interzicem odnoklassniki în Moldova pentru că îi tâmpește pe oameni. În special se observă asta la copii, care nu dau BAC-ul și ajung să-l voteze ulterior pe Dodon.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Constantin-Tutu-prost-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Constantin-Tutu-prost-copy-300x300.jpgadminSocial
Specialiștii moldoveni bat clopotele de alarmă. Mintea moldovenilor este grav afectată de statul pe odnoklassniki. Chiar și mintea de pe urmă. Din studiile efectuate pe 100 de mii de moldoveni care stau pe odnoklassniki s-a stabilit că intelectul lor s-a atrofiat atât de mult, încât au ajuns la un...

Comentează