Ministrul Culturii din Moldova a declarat război monumentelor unde apare Lenin. Acestea vor fi scoase de peste tot și date la topit. Prima statuie care va cădea jertfă războiului este chiar cea din Romexpo. Decizia a fost luată deja de ministrul Culturii Monica Bambuc care a semnat un ordin ministerial secret.

”Ne-am uitat la toate statuile lui Lenin din țară și vreau să vă spun, ca o culturistă ce sunt, că mi-am făcut o părere extrem de profesionistă. Sunt foarte urâte. Ce să-ți placă la dibilul ista lâsâi? Nu e nimic frumos. Iaca, italienii au foarte multe statui. Statuia lui David este frumoasă, cu mușchi, da Lenin aista, pe lângă faptul că ne-a distrus țara, mai este și urât”, a declarat ministrul Culturismului Monica Bambuc.

Igor Dodon s-a enervat atât de tare și a reacționat imediat. Prezikul s-a suit pe președinție și a amenințat că se sinucide dacă cel puțin o statuie a vojdiului va fi dată jos de pe soclu. Din păcate, deși a promis că se sinucide, Igor Dodon nu s-a ținut de cuvânt.

În Moldova sunt 69 de monumente mari care îl înfățișează pe Ilici Lenin. Bambuc susține că va verifica și curțile, casele moldovenilor pentru a-i prinde pe cei care au câte un Lenin mai mic. Cei care îl țin ascuns pe Lenin vor fi acuzați de înaltă trădare și vor fi judecați de Curtea Constituțioanală.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Lenin-doborat-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Lenin-doborat-copy-300x300.jpgadminPolitic
Ministrul Culturii din Moldova a declarat război monumentelor unde apare Lenin. Acestea vor fi scoase de peste tot și date la topit. Prima statuie care va cădea jertfă războiului este chiar cea din Romexpo. Decizia a fost luată deja de ministrul Culturii Monica Bambuc care a semnat un ordin...

Comentează