statuia-baiatul-si-fetia-pe-banca-andriei-nastase-maia-sandu-copy

Nimic nu poate fi lăsat nesupravegheat pe străzile din Chișinău. Nici dacă este vorba de o statuie. Sculptura băiețelul cu fetița de pe o bancă din Chișinău a fost furată noaptea trecută. Din primele cercetări, hoțul este un cunoscut oligarh din Moldova. Acesta a fost văzut ducând statuia într-o borsetkă mare.

”Toate băncile din Moldova sunt ale mele. Eu nu le-am dat voie să funcționeze. Eu le-am făcut, eu le distrug. Nimic pe lumea asta nu se poate pune pe o bancă din Moldova fără cunoștința mea. Inclusiv dacă este vorba de o bancă de șezut din parc. Cine a făcut statuia a vrut să mă enerveze, este clar. Băiețelul seamănă cu Andrei Năstase, iar fetița este leit Maia Sandu”, a declarat cel mai cunoscut și mai coordonator oligarh din Moldova.

Pentru montarea de statui fără acordul său, oligarhul l-a amenințat deja pe Dorin Chirtoacă cu 2 casete și trei convorbiri înregistrate. Așa că poliția nu a început nicio investigație. Primarul Chișinăului a acuzat deja mâna Moscovei că ar fi sculptat statuia băiețelul cu fetița. În schimb, Publika a publikat că în spatele proiectului stau: ”interlopii fugari, mafioții Victor și Viorel Țopa”.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Statuia-baiatul-si-fetia-pe-banca-Andriei-Nastase-Maia-sandu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Statuia-baiatul-si-fetia-pe-banca-Andriei-Nastase-Maia-sandu-copy-300x300.jpgadminSocial
Nimic nu poate fi lăsat nesupravegheat pe străzile din Chișinău. Nici dacă este vorba de o statuie. Sculptura băiețelul cu fetița de pe o bancă din Chișinău a fost furată noaptea trecută. Din primele cercetări, hoțul este un cunoscut oligarh din Moldova. Acesta a fost văzut ducând statuia într-o...

Comentează