La o săptămână după cea mai mare spargere de date din online-ul moldovenesc, Starnet anunță că și-a întârit sistemul de protecție. Potrivit directorului Alexandru Machedon, parola este greu de ghicit. Nu mai este 1234, ca până acum. Specialiștii de la Starnet au reușit să o schimbe. Aceasta este compusă din ziua, luna și anul nașterii directorului.

Echipa care are grijă de protecția datelor Starnet s-a mărit între timp. Vladimir Timofeevici, învățător de educația fizică și de informatică pe jumătate de normă din satul Climăuți, raionul Nisporeni este de astăzi direct responsabil de contracararea atacurilor cibernetice.

De altfel, compania a luat măsuri serioase pentru ca datele clienților să nu mai ajungă în public. Starnet a încheiat un contract cu mitropolia Moldovei pentru un pachet de 10 mii de acatiste de tip antivirus. Acatistele antivirus vor fi citite în cele mai mari biserici din țară pentru a întări și mai mult sistemul impenetrabil al providerului.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Starnet-1024x681.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Starnet-150x150.jpgadminFinanțe
La o săptămână după cea mai mare spargere de date din online-ul moldovenesc, Starnet anunță că și-a întârit sistemul de protecție. Potrivit directorului Alexandru Machedon, parola este greu de ghicit. Nu mai este 1234, ca până acum. Specialiștii de la Starnet au reușit să o schimbe. Aceasta este compusă...

Comentează