Buletin Mihai Ghimpu copy

Mihai Ghimpu este acuzat de falsificarea actelor de stat. Acesta are probleme mari de tot pentru că buletinul său este greșit. Starea Civilă s-a autosesizat din oficiu și i-a retras buletinul lui Mihai Ghimpu. Se pare că Mihai Ghimpu a mințit în ceea ce privește numele său din buletin.

”El ne-a spus că îl cheamă Mișa. Greșit. Am văzut că toată lumea țipă că el e Liuda. Păi, ori Liuda, ori Mișa? Hotărăște-te. Noi vrem să avem acte oficiale conform realității. Dacă lumea te numeşte Liuda, Liuda trebuie să scrie în buletin”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info, Ghiță Penisescu, șeful direcției schimbare de sex în buletine.

Pentru că nu are un act de identitate valid, Mihai Ghimpu nu-și mai poate cumpăra de la farmacie medicamentele pentru schizofrenie. Astfel că de săptămâna viitoare o să vină îmbrăcat în Napoleon la Parlament.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Buletin-Mihai-Ghimpu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Buletin-Mihai-Ghimpu-copy-300x300.jpgadminInternațional
Mihai Ghimpu este acuzat de falsificarea actelor de stat. Acesta are probleme mari de tot pentru că buletinul său este greșit. Starea Civilă s-a autosesizat din oficiu și i-a retras buletinul lui Mihai Ghimpu. Se pare că Mihai Ghimpu a mințit în ceea ce privește numele său din buletin. ”El ne-a...

Comentează