Deși a anunțat că vrea să deschidă o cafenea în Chișinău, Starbucks a renunțat în ultimul moment la idee spre marea dezamăgire a hipsterilor și alți disperați. Astăzi, Starbucks a remis și un comunicat în care explică motivele deciziei. Potrivit directorului de dezvoltare pentru Europa de Est, Jan Bashina, s-a făcut un studiu de piață care a demonstrat că moldovenii încă nu merită un local atât de frumos.

”În primul rând am stabilit că 95 la sută dintre moldoveni scuipă cu coabe pe jos. Acest lucru ne deranjează, pentru că noi ținem la statutul nostru de cafenea hipsteristă. Și nu este singura problemă pe care a descoperit-o sondajul nostru în Chișinău. Moldovenii își șterg mâinile de perdele, toarnă vodkă în cafea, se îmbată și fac scandal. Orice eșec ar putea destabiliza prețul acțiunilor noastre la bursă”, a explicat Jan Bashina.

Starbucks susține că moldovenii fură pachețelele de zahăr, scrijelesc cu cuțitele pe mese Vova+Liuba=LOVE, se scobesc în nas și se împușcă prin restaurantele din Chișinău. Așa că decizia directorilor Starbucks a fost clară: nu venim în Moldova!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/Starbucks-copy-1024x768.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/02/Starbucks-copy-150x150.jpgadminSocial
Deși a anunțat că vrea să deschidă o cafenea în Chișinău, Starbucks a renunțat în ultimul moment la idee spre marea dezamăgire a hipsterilor și alți disperați. Astăzi, Starbucks a remis și un comunicat în care explică motivele deciziei. Potrivit directorului de dezvoltare pentru Europa de Est, Jan Bashina, s-a făcut...

Comentează