În sfârșit cea mai bogată companie din Republica Moldova intră în milieniul 3. Este vorba de SRL Mitropolia Moldovei care a decis să investească masiv în noi icoane din biserici. Astfel, SRL Mitropolia Moldovei este prima Mitropolie din lume care va renunța complet la icoanele de pe lemn și hârtie și va introduce icoanele pe tablete electronice.

”Am făcut o negociere foarte dură cu Apple și, deși reprezintă păcatul inițial, adică mărul mușcat, am decis să ne asociem cu ei. I-am rugat să ne producă iCoane. Adică iCoane pe planșete. Ne-am săturat de icoanele vechi, prăfuite, care se aprind mereu, ne pun în pericol viața și sănăatea popilor. Vom începe să redecorăm Catedrala de pe 31 septembrie. Ne va ajuta foarte mult și la încasarea de bani, pentru că va avea o aplicație care va accepta cardul bancar, numai îl apropii de iCoană și asta îți retrage banii de acolo”, a declarat managerul SRL Mitropolia Moldovei.

Un alt avantaj al aparatelor numite iCoane este faptul că imaginile de pe tabletele electronice cu sfinți pot fi schimbați ușor. Astfel că bisericile se pot redecora din două clickuri. În plus, icoanele sfințite și care fac minuni vor fi scanate și vor fi introduse pe iCoane, adică pe tabelele electronice. Astfel că orice popă din orice sat va descărca imaginea pe propria sa tabletă electronică și va începe să meargă prin sat cu Sfânta Măria, Sfântul Plaha, Sfântul Dodik, Sfântul Miliard și așa mai departe.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Mitropolit-Vladimir-Tableta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Mitropolit-Vladimir-Tableta-copy-300x300.jpgadminSocial
În sfârșit cea mai bogată companie din Republica Moldova intră în milieniul 3. Este vorba de SRL Mitropolia Moldovei care a decis să investească masiv în noi icoane din biserici. Astfel, SRL Mitropolia Moldovei este prima Mitropolie din lume care va renunța complet la icoanele de pe lemn și...

Comentează