Mitropolia Moldovei bani cununie copy

Vești proaste pentru tinerii moldoveni care se mărită în Moldova. SRL Mitropolia Moldovei nu mai acceptă să organizeze cununii gratuite. Mai mult, ca să înceapă să vă cânte preotul, trebuie să plătiți taxa de cununie înainte: 1000 de euro. Preoții nu vor mai oferin nicio reduceri.

”Ne-am săturat de moldovenii care vin la noi și se plâng că ne dau foarte mulți bani. Ne-am săturat de mirii care după ce se văd cununați fug cu tot cu nuntași ca să nu mai plătească mia de euro. De multe ori i-am prins ca pe niște iepuri și i-am bătut tare de tot, ca să știe cum să mintă un preot. Ne-am săturat să ne batem cu ei și să le luăm banii”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info, managerul SRL Mitropolia Moldovei, Vladimir.

Potrivit SRL Mitropolia Moldovei, taxa de cununie de 1000 de euro este una corectă, dar trebuie să mai crească. Asta pentru că a crescut prețul benzinei și motorinei, iar mașinile de marca Ferrariuri ale SRL Mitropolia Moldovei consumă mult.

SRL Mitropolia obligă preoții să ceară banii înainte de cununie: ”ne batem cu mirii după slujbă să le luăm 1000 de euro”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Mitropolia-Moldovei-bani-cununie-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Mitropolia-Moldovei-bani-cununie-copy-300x300.jpgadminFinanțecununie,miri,nunta,SRL Mitropolia Moldovei
Vești proaste pentru tinerii moldoveni care se mărită în Moldova. SRL Mitropolia Moldovei nu mai acceptă să organizeze cununii gratuite. Mai mult, ca să înceapă să vă cânte preotul, trebuie să plătiți taxa de cununie înainte: 1000 de euro. Preoții nu vor mai oferin nicio reduceri. ”Ne-am săturat de moldovenii...

Comentează