După ce CNA, Procuratura, Kroll, SIS, Parlamentul, Președinția au căutat fără succes miliardul de euro furat de Ilan Shor, SRL Mitropolia Moldovei se implică și vrea să găsească miliardul. Managerul SRL Mitropoliei l-a cerut pe Ilan Shor pentru o jumătate de oră doar și promite să facă minuni. Mai exact, urmează să-l exorcizeze pe tâlhar ca să scoată tot miliardul din el.

”Avem metode de exorcizare care nu dau greș. De la scosul unghiilor, până la arsul cu fier încins. Niciun drac până acum nu a ascuns și a mărturisit toate păcatele. Cel mai dur procedeu de exorcizare este, desigur, călcarea și căratul în spate. Ilan Shor îl va duce în cârcă pe unul dintre cei mai grași preoți de-ai noștri, iar apoi va fi călcat de acesta. Garantez că nu rezistă beloruchka asta. Va spune tot. Cred că l-ați văzut deja în acțiune pe un preot de-al nostru din Transnistria călare pe un drac de tâlhar”, a declarat plin de sine managerul SRL Mitropolia Moldovei.

Mitropolitul Vladimir pune însă o condiție drastică. Acesta cere 20 la sută din suma pe care va reuși să o exorcizeze de la viitorul primar al orașului Orhei. Banii vor merge, desigur, la cutia de viteze stricată a Ferrariului proaspăt cumpărat de SRL Mitropolia Moldovei.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Preot-calare-pe-Ilan-Shor-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Preot-calare-pe-Ilan-Shor-copy-150x150.jpgadminFinanțe
După ce CNA, Procuratura, Kroll, SIS, Parlamentul, Președinția au căutat fără succes miliardul de euro furat de Ilan Shor, SRL Mitropolia Moldovei se implică și vrea să găsească miliardul. Managerul SRL Mitropoliei l-a cerut pe Ilan Shor pentru o jumătate de oră doar și promite să facă minuni. Mai...

Comentează