Directorul General al celei mai bogate și de succes companii din Moldova, SRL Mitropolia Moldovei a anunțat astăzi că a trimis o circulară în rândul angajaților. Preoții au fost informați să nu-i mai împărtășească pe cei care dețin cetățenia românească.

”Noi am primit ordin de la Patriarhia rusă. Este un mare păcat să-ți trădezi patria Mumă, Rasia. Este mare păcat să nu te gândești că părinții tăi au fost moldoveni, iar tu te duci dracului cu pașaportul românesc. Pașaportul românesc conține cifra dracului. Cu pașaportul românesc te poți duce în Evropa, iar acolo sunt gay și multe păcate. O să ajungeți în iad cei care vă faceți pașaport românesc. Noi v-am avertizat și nu vrem să ne spurcăm ca să vă împărtășim”, a declarat mitropăritul Valodea, directorul general al SRL Mitropolia Moldovei.

Potrivit SRL Mitropolia Moldovei, în rândul cetățenilor moldoveni se va face un rencensământ, iar mirenii prinși cu cetățenia românească, vor fi stropiți cu agheazmă. Cei care nu se vor lăsa de satana, adică de pașaportul românesc vor fi alungați din biserică.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Mitropolitul-Vladimir-Igor-Dodon-porc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Mitropolitul-Vladimir-Igor-Dodon-porc-copy-300x300.jpgadminPolitic
Directorul General al celei mai bogate și de succes companii din Moldova, SRL Mitropolia Moldovei a anunțat astăzi că a trimis o circulară în rândul angajaților. Preoții au fost informați să nu-i mai împărtășească pe cei care dețin cetățenia românească. ”Noi am primit ordin de la Patriarhia rusă. Este un...

Comentează