În sfârșit o veste bună ne vine de la SRL Mitropolia Moldovei. Managerului general al companiei, mitropolitul Vladimir, a luat decizia să le permită tuturor enoriașilor să bea lapte în post. Asta după ce savanții de la Academia de Poliție au reușit să cerceteze o mulțime de monstre de lapte moldovenesc.

”Savanții au descoperit că credincioșii pot bea liniștiți orice fel de lapte, important să nu fie de import. Motivul este extrem de clar chiar și pentru proști: pentru că nu conține lapte. Da, da, laptele moldovenesc nu conține lapte. Conține ulei de palmier, ulei de motor, ulei de floarea soarelui și multă, multă, foarte multă apă. Așadar, beți lapte fără probleme, că este de post”, a declarat managerul general al SRL Mitropolia Moldovei.

Moldovenii pot mânca în post smântănă, unt și brânză pentru că în aceste produse nu există nici urmă de origine animală. În plus, credincioșii pot mânca cârnaț cu saț. Potrivit acelorași savanți de la Academia de Poliție, niciun cârnaț produs în Moldova nu conține carne.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Lapt-Ulei-Motor-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Lapt-Ulei-Motor-copy-300x300.jpgadminSocial
În sfârșit o veste bună ne vine de la SRL Mitropolia Moldovei. Managerului general al companiei, mitropolitul Vladimir, a luat decizia să le permită tuturor enoriașilor să bea lapte în post. Asta după ce savanții de la Academia de Poliție au reușit să cerceteze o mulțime de monstre de...

Comentează