SRL Mitropolia Moldovei se modernizează și a anunțat că va organiza un miss la care vor participa cele mai frumoase călugărițe. Potrivit unui comunicat al SRL Mitropolia Moldovei concursul va fi organizat pentru atragerea de noi fonduri și de noi enoriași. Asta după ce managerul Vladimir a fost rugat să sfințească un club de noapte din Chișinău unde a văzut cum are loc un astfel de concurs.

”Am văzut foarte mulți tineri care nu au călcat în viața lor într-o mănăstire, dar care au foarte mulți bani și dau pentru un pahar de vodkă cât pensia unui bătrân care vine la biserică. Și tinerii aceștia sunt seară de seară în club. Nu înțeleg de ce am rămas la o clientelă îmbătrânită și săracă, trebuie să-i atragem pe oamenii cu bani, să ne crească și nouă veniturile, că au crescut cheltuielile”, a declarat managerul SRL Mitropolia Moldovei, mitropolitul Vladimir.

Potrivit datelor Fiscului, cea mai bogată instituție din țară, după bănci și televiziuni este Mitropolia Moldovei. Aceasta a făcut în ultima vreme cheltuieli uriașe și a cumpărat mai multe Ferrari, iar acum încearcă să își acopere investițiile. Concursul Miss Mitropolia se va organiza în această vară la Căpriana și va avea toate probele, mai puțin cea în care fetele se culcă cu membrii juriului.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Miss-Mitropolia-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Miss-Mitropolia-copy-150x150.jpgadminMonden
SRL Mitropolia Moldovei se modernizează și a anunțat că va organiza un miss la care vor participa cele mai frumoase călugărițe. Potrivit unui comunicat al SRL Mitropolia Moldovei concursul va fi organizat pentru atragerea de noi fonduri și de noi enoriași. Asta după ce managerul Vladimir a fost rugat...

Comentează