De azi înainte, oricine va dori să-și ia permisul auto va trebui să treacă și pe la caseria bisericii. Motivul este simplu. SRL Mitropolia Moldovei a anunțat că introduce o taxă specială pentru toți moldovenii care vor să-și ia permisul auto. Taxa va fi simbolică, iar cu banii adunați, directorul general al SRL Mitropolia Moldovei, batiushka Valodea promite să-și cumpere un nou BMW.

”Taxa este una foarte mică. Nu se poate să îți iei permis, să pui de băut la pațani, să te cătăi cu mașina și să uiți de bojîkă. Este foarte urât. Așa că m-am gândit să introduc această taxă modică. Costă foarte puțin, 100 de euro. Dacă nu o veți plăti, să știți că bojîkă o să vă vadă și nu o să vă bată cu bățul. Așa că dacă vreți ca batiushka vostru să aibă o Băhă nouă, nu uitați să plătiți taxa de 100 de euro”, a declarat mitropăritul Valodea, directorul General al SRL Mitropolia Moldovei.

Poliția a anunțat că este de acord cu această lege introdusă de mitropăritul Valodea. Dacă nu vă veți sfinți permisul și nu veți demonstra că aveți făcut un selfi cu popa care v-a sfințit permisul, milițienii vor putea să vă amendeze cu 100 de euro. Amenda va putea fi plătită pe loc. Nu se acceptă sfințirea la alte biserici catolice, baptiste, iehoviste și altele care nu ajută Partidul să câștige alegerile.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Porsche-aur-mitropolit-fara-blur-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Porsche-aur-mitropolit-fara-blur-copy-300x300.jpgadminFinanțe
De azi înainte, oricine va dori să-și ia permisul auto va trebui să treacă și pe la caseria bisericii. Motivul este simplu. SRL Mitropolia Moldovei a anunțat că introduce o taxă specială pentru toți moldovenii care vor să-și ia permisul auto. Taxa va fi simbolică, iar cu banii adunați,...

Comentează