SRL Mitropolia Moldovei nu le mai dă voie moldovenilor să se roage în afara bisericilor. Motivul este cât se poate de simplu. Rugăciunile au fost compuse de biserică, Dumnezeu este al bisericii, iar cine se folosește de aceste bunuri trebuie să plătească.

”Am observat foarte multe persoane care în ultima vreme o duc foarte greu, dar în loc să aducă bani la biserică să se roage la noi, ei se roagă acasă, la muncă. Am decis să curmăm această stare de fapt. Este complet interzis să vă mai rugați la Dumnezeul nostru în afara bisericilor. Acești oameni încalcă drepturile de autor. Credeți că rugăciunile sunt gratuite? Nici vorbă. Când vă ajută Dumnezeu, vă place, vi se pare în regulă, dar la biserică nu veniți să aduceți niște bani”, a declarat managerul general al companiei SRL Mitropolia Moldovei.

SRL Mitropolia Moldovei a înființat și un departament special care va umbla din casă în casă și va verifica dacă moldovenii folosesc rugăciunile în afara bisericii. Cine va fi prins că se roagă fără să treacă pe la biserică și să plătească dijma, va fi amendat cu 100 de euro.

Potrivit raportului financiar al bisericii, profiturile SRL Mitropolia Moldovei au scăzut cu 69 la sută în ultimii ani din cauza moldovenilor care nu mai vin să se roage la biserici, ci o fac acasă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Mitropolit-Ferrari.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Mitropolit-Ferrari-300x210.jpgadminFinanțe
SRL Mitropolia Moldovei nu le mai dă voie moldovenilor să se roage în afara bisericilor. Motivul este cât se poate de simplu. Rugăciunile au fost compuse de biserică, Dumnezeu este al bisericii, iar cine se folosește de aceste bunuri trebuie să plătească. ”Am observat foarte multe persoane care în ultima...

Comentează