Compania Mitropolia Moldovei anunță că are o explicație pentru seceta și canicula care a afectat țara noastră. Managerul Mitropoliei susține că moldovenii nu-și mai plătesc abonamentele pentru acatiste de ploaie încă din luna aprilie.

”Noi nu suntem o companie de binefacere. Ca să vă explicăm pe înțelesul vostru. Acatistele înseamnă timp pierdut pentru preoți. După cum se știe, time is money. Deci acatistele is money. Tocmai din aprilie moldovenii nu au mai comandat niciun acatist de ploaie. În schimb, pensiunile turistice de la Vadul lui Vodă, cele din Zatoca și Koblevo cumpără în fiecare duminică acatiste pentru soare puternic, căldură. Cine plătește, acela comandă muzica și canicula”, a declarat managerul SRL Mitropolia Moldovei, mitropolitul Vladimir.

Moldovenii susțin că nu este obligația lor legală să plătească abonamentele de acatiste pentru ploaie. ”Noi ne-am zakaleebeet să plătim. Să plătească Plaha. Să plătească toți cei care s-au înfruptat din miliard”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info, moldoveanul Leonea Iaibu.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Mitropolit-Meteo.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Mitropolit-Meteo-300x300.jpgadminSocial
Compania Mitropolia Moldovei anunță că are o explicație pentru seceta și canicula care a afectat țara noastră. Managerul Mitropoliei susține că moldovenii nu-și mai plătesc abonamentele pentru acatiste de ploaie încă din luna aprilie. ”Noi nu suntem o companie de binefacere. Ca să vă explicăm pe înțelesul vostru. Acatistele înseamnă...

Comentează