Cea mai bogată companie de stat din Moldova, SRL Mitropolia Moldovei a scos un nou produs extrem de profitabil. Directorul general al Mitropoliei a dezvăluit în cadrul unei conferințe de presă că este vorba de o rugăciune foarte puternică împotriva pestei porcine. Cei care vor comanda rugăciunea vor fi ocoliți de pesta porcină.

”Nu că vreau să mă laud, dar garanția noastră este sută la sută. Dacă vreți să vă ocolească pesta porcină, să nu vină peste gogineața voastră, apăi pur și simplu ne chemați, noi trimitem un desant de preoți, aceștia aruncă oleacă de agheazmă, câteva cuvinte fermecate din rugăciune și caput pesta porcină. Tot satul poate să huiască de pestă, dar la voi o să fie tot chiki-puki. Prețul este simbolic, costă 10 euro de porc. La fermă mai mare facem și skidkă”, a declarat managerul SRL Mitropolia Moldovei, Kalean Kantari.

Kalean Kantari susține că cei nemulțumiți vor primi banii înapoi dacă rugăciunea nu a funcționat. Managerul Mitropoliei l-a dat drept exemplu pe Igor Dodon, spunând că acesta nu a acceptat să fie descântat de gripă porcină, pestă porcină și a ajuns un adevărat Dandon, prieten cu cei 30 de mii de sirieni.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/09/Mitropolitul-Vladimir-Igor-Dodon-porc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/09/Mitropolitul-Vladimir-Igor-Dodon-porc-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Cea mai bogată companie de stat din Moldova, SRL Mitropolia Moldovei a scos un nou produs extrem de profitabil. Directorul general al Mitropoliei a dezvăluit în cadrul unei conferințe de presă că este vorba de o rugăciune foarte puternică împotriva pestei porcine. Cei care vor comanda rugăciunea vor fi...

Comentează