SRL Mitropolia Moldovei a publicat astăzi planul 3D pentru ceea ce vrea să construiască lângă Catedrală. Potrivit directorului General al SRL Mitropolia Moldovei, acolo nu o să fie mare lucru, doar o pristroikă așa cum sunt în tot Chișinăul. În poză se vede foarte clar cum va arata această pristroică.

”Eu nu înțeleg bazarul celor care kankretna nu se vrubesc ce vrem să stroim noi acolo. Pahodu, oamenii nu au ieșit niciodată în Chișinău și nu au văzut că la modă sunt pristroicele. Apu și, chiar așa de tare nu înțelegeți? Spre deosebire de toți jitelii Chișinăului, noi am depus un proiect în Consiliul Municipal. Spuneți spasiba și pentru atât. Dacă nu ne dați dabro, oricum o să stroim pristroika noastră, că eu am nevoie de un garaj pentru BMW”, a declarat batiushka Vladimir, directorul General al SRL Mitropolia Moldovei.

Igor Dodon a anunțat deja că îl susține pe directorul General al SRL Mitropolia Moldovei pentru că el este cu limba moldovenească, așa că îi va dărui un nou BMW negru lui batiushka Vladimir.

Vlad Plahotniuc a anunțat pe de altă parte că este pregătit să mai ia un miliard ca să stroiască pristroika.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Catedrala-Pristroikă.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Catedrala-Pristroikă-300x300.jpgadminPolitic
SRL Mitropolia Moldovei a publicat astăzi planul 3D pentru ceea ce vrea să construiască lângă Catedrală. Potrivit directorului General al SRL Mitropolia Moldovei, acolo nu o să fie mare lucru, doar o pristroikă așa cum sunt în tot Chișinăul. În poză se vede foarte clar cum va arata această...

Comentează