Managerul SRL Mitropolia Moldovei susține că a modificat rugăciunea ”Tatăl Nostru” pentru a o adapta la condițiile moderne din Moldova. Din rugăciune vor fi scoase unele cuvine, vor fi adăugate altele, astfel că moldovenii vor avea în sfârșit o viață religioasă modernă.

Iată cum sună varianta nouă, îmbunătățită Tatălui nostru care se va numi Coordonatorul nostru și cu ajutorul căreia trebuie să vă rugați:

Coordonatorul nostru
Care ești la General Media Group
Filmează-se și patul tău
Și bogăția ta
Oricum se face voia ta
Precum la Curtea Constituțională așa și prin Parlament.
Pâinea noastră cea de toate zilele
Nu ne-o fura nouă astăzi
Și ne lasă nouă miliardul nostru
Că vrem să lăsăm și ceva copiilor noștri
Și nu ne duce pre noi în stabilizdeț complet
Ci ne izbăvește de prezența ta
Ca a Ta este Prime,
Publika, Canal 3
Pe numele Coordonatorului
Pe numele lui Olejka Cristal
Și pe numele lui Costea Borsetka.
Amin!

Rugăciunea a fost cumpărată deja de Vlad Plahotniuc care este de acord să fie invocat de toți moldovenii. În plus, chipul sfântului Coordonator a apărut pe mai multe icoane, iar niște deputate și-au julit deja genunchii.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Igor-Dodon-cruce-icoana-Plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Igor-Dodon-cruce-icoana-Plahotniuc-copy-300x300.jpgadminInternațional
Managerul SRL Mitropolia Moldovei susține că a modificat rugăciunea ”Tatăl Nostru” pentru a o adapta la condițiile moderne din Moldova. Din rugăciune vor fi scoase unele cuvine, vor fi adăugate altele, astfel că moldovenii vor avea în sfârșit o viață religioasă modernă. Iată cum sună varianta nouă, îmbunătățită Tatălui nostru...

Comentează