SRL Mitropolia Moldovei a organizat și în acest an concursul Național Miss Țintirim. Instituția a decis să aleagă pe cea mai sexy participantă la concurs în baza unui criteriu foarte just: chiloții de tip Mărsădăs. De altfel, toate participantele la Miss Țintirim 2018 au avut de respectat un Dress Code. Toate credincioasele care intră în cimitir de Paștele Blajinilor trebuie să se îmbrace ca la discotecă.

”Sărmanii preoți, nu se mai pot concentra la slujbe. Participantele la miss Țintirim erau în fuste foarte scurte, iar când se aplecau, li se vedeau chiloții. Și decolteurile erau extrem de periculoase pentru preoții noștri. Munca lor este foarte dificilă în aceste condiții, dar până la urmă soborul de preoți a ales-o pe cea cu chiloții de Mărsădăs roșii să fie Miss Țintirim”, spune Volodea, directorul general al SRL Mitropolia Moldovei.

Jănea Sexovna a mai fost aleasă și pentru fusta scurta, tocurile pantofilor de 10 centimetri, machiajul provocator.

Experții de pe Facebook sunt încântați. Aceștia susțin că noua Miss Țintirim, varianta 2018, este mai bună ca cea din 2017.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/04/Miss-Tintirim-chiloti.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/04/Miss-Tintirim-chiloti-300x300.jpgadminMonden
SRL Mitropolia Moldovei a organizat și în acest an concursul Național Miss Țintirim. Instituția a decis să aleagă pe cea mai sexy participantă la concurs în baza unui criteriu foarte just: chiloții de tip Mărsădăs. De altfel, toate participantele la Miss Țintirim 2018 au avut de respectat un Dress...

Comentează