Igor Dodon a reacționat extrem de dur și rapid la cresterea sentimentului unionist în Moldova. Speriat și extrem de labil, prezikul Moldovei a luat o decizie istorică. Acesta a scris o cerere oficială președintelui pe viață din Rusia prin care îl roagă să nu fie lăsat pe mâna românilor. Dodon s-a dus personal la Putin și s-a așezat în genunchi cu scrisoarea.

”Gaspadin Putin, în tine sunt toate speranțele noastre. Îți fac ce vrei, cum vrei, de câte ori vrei, numai scapă-ne de unioniști. Oamenii iștea vor să unească Moldova cu România. Dacă se va întâmpla lucrul acesta, este hana cu noi. Vine DNA-ul, vine lupta cu corupția. Noi nu vrem să fim români, noi nu mai vrem să fimi nici măcar moldoveni, noi vrem să fim ruși”, a declarat Igor Dodon în genunchi, cu ochii în lacrimi și gura plină.

Președintele pe viață din Rusia a anunțat însă că Moldova este prea mică și l-a trimis pe Dodon la plimbare. Putin susține că nu se joacă el cu o anexare așa de micuță. Acesta susține unirea României cu Moldova pentru că vrea să ia toată România, nu doar Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/03/Putin-Bust-Gol-Scaun-Dodon-in-genunchi-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/03/Putin-Bust-Gol-Scaun-Dodon-in-genunchi-copy-300x300.jpgadminInternațional
Igor Dodon a reacționat extrem de dur și rapid la cresterea sentimentului unionist în Moldova. Speriat și extrem de labil, prezikul Moldovei a luat o decizie istorică. Acesta a scris o cerere oficială președintelui pe viață din Rusia prin care îl roagă să nu fie lăsat pe mâna românilor....

Comentează