După ce a văzut ce s-a întâmplat în România pe 10 august, Vlad Plahotniuc este extrem de speriat. Acesta nu vrea să fie aruncat la tomberon de către diaspora din Republica Moldova, așa că a cerut de urgență ajutor din România.

”Bleaha muha, eu nu mă pot baza pe milițienii noștri moldoveni. Aiștea sunt în stare să-i lase pe protestatari să intre în palatul meu. Să mă ia de ko..ie și să mă arunce la tombleron. Iaca asta nu vreau. Printr-o scrisoare strict secretă am cerut de urgență României un ajutor care constă în câțiva jandarmi cu gaze lacrimogene care să-i împrăștie pe jandarmi”, a declarat tremurând de frică Vlad Plahotniuc.

Dacă România nu va răspunde pozitiv acestei solicitări de ajutor frățesc, Igor Dodon i-a promis patronului său salvare. Dodon susține că pe Plahotniuc ar veni să-l apere chiar armata a 14-a din Transnistria și cei 30 de mii de sirieni.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/08/Tomberon-Vlad-Plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/08/Tomberon-Vlad-Plahotniuc-copy-300x300.jpgadminPolitic
După ce a văzut ce s-a întâmplat în România pe 10 august, Vlad Plahotniuc este extrem de speriat. Acesta nu vrea să fie aruncat la tomberon de către diaspora din Republica Moldova, așa că a cerut de urgență ajutor din România. ”Bleaha muha, eu nu mă pot baza pe milițienii...

Comentează