Tatiana Heghea cu barba copy

Nunta de vis s-a transformat într-un coșmar pentru soțul Tatianei Heghea. Acesta a avut nevoie de intervenția medicilor care i-au administrat calmante bărbatului. Soțul le-a spus doctorilor de ce i s-a făcut rău. Potrivit lui, soția sa îi este de fapt soț.

”Sincer, când a început să-mi zică, dragul meu, trebuie să-ți spun ceva, am crezut că vrea să-mi spună că nu este virgină. Dar mă așteptam să nu fie virgină. Când colo, mi-a mărturisit că o cheamă de fapt Vasile, s-a născut bărbat și și-a făcut o operație plastică în Tailanda. Vă dați seama, am leșinat. O pupasem de mai multe ori, putea să-mi spună mai demult”, a declarat soțul artistei extrem de supărat.

Potrivit martorilor, după ce a fost repus pe picioare, soțul Tatianei a refuzat să vină la nuntă și s-a aruncat în apă încercând să scape de îmbrățișările fostului Vasile. A fost prins însă din urmă de nănaș, care i-a strigat ”amar, amar” spre disperarea bărbatului ghinionist.

Soțul Tatianei Heghea explică de ce s-a aruncat în apă: ”Tatiana mi-a spus că este de fapt bărbat și am vrut să scap de ea”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Tatiana-Heghea-cu-barba-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Tatiana-Heghea-cu-barba-copy-300x300.jpgadminMondenbărbat,nunta,soț,Tatiana Heghea
Nunta de vis s-a transformat într-un coșmar pentru soțul Tatianei Heghea. Acesta a avut nevoie de intervenția medicilor care i-au administrat calmante bărbatului. Soțul le-a spus doctorilor de ce i s-a făcut rău. Potrivit lui, soția sa îi este de fapt soț. ”Sincer, când a început să-mi zică, dragul meu, trebuie...

Comentează