Facebook Vlad Plahotniuc Liuda Mihai Ghimpu copy

Dacă în politică o duce excelent, în familie Vlad Plahotniuc are probleme. Soția patronului Republicii Moldova a anunțat pe Facebook că este extrem de supărată pe politician și vrea să divorțeze de el după ce l-a prins că merge la altă femeie. Ar fi astfel al șaselea divorț între cei doi.

”Adică, eu mă chinui și fac shopping toată ziua. Când la Milano, când la Dubai, obosesc ca un cal de curse, cumpăr haine de sute de mii de euro, e o responsabilitate mare, iar el mă minte? L-am întrebat, măi, bărbățele, unde te duci în fiecare seară? Cică se duce să facă și el shopping: să cumpere Partidul Liberal sau încă vreun partid.  Când colo, ce văd pe Facebook: că se duce seară de seară la Liuda”, a declarat plină de supărare soția milardarului.

Doamna Plahotniuc a promis că-i dă papucii soțului pentru că nu concepe să fie ea înșelată cu o Liudă neisprăvită. La rândul său, foarte supărat, patronul Republicii Moldova a recunoscut pe Facebook că este într-o relație cu Liuda. Dacă Chirtoacă a răsuflat ușurat și a promis mai multe butce, poporul s-a simțit trădat. Acesta a avertizat-o pe Liuda că de data asta nu scapă nepieptănată. Entuziasmat, Liudmila Feodorovna a anunțat că va trece cu traiul în Hotelul Nobil.

adminPolitic
Dacă în politică o duce excelent, în familie Vlad Plahotniuc are probleme. Soția patronului Republicii Moldova a anunțat pe Facebook că este extrem de supărată pe politician și vrea să divorțeze de el după ce l-a prins că merge la altă femeie. Ar fi astfel al șaselea divorț între...

Comentează