PLahotniuc inconjurat de blonde copy

Se apropie zile negre pentru Vlad Plahotniuc. Soția acestuia este foc și pară pe cel mai bogat miliardar din Moldova. Motivul, acesta a fost filmat de curând într-un club din Chișinău lângă o mulțime de fete tinere. Soția lui Vlad Plahotniuc a intentat ieri divorț.

”Nenorocitul, jițălul ce este el. Cum a putut să mă minciunească… Dimineața, stăteam eu în Alpi și admiram peisajul frumos, acolo nu-i glod ca la Moldova. Văd că zăvodește elicopterul. Da unde te duci, uăi? El mi se jură că se duce la furat în Moldova, că nu ne mai ajunge miliardul de anțărț. Când colo, ce să văd pe facebook? Se distrează cu padrujtile prin cluburi”, a declarat Antonina Plahotniuc.

Dacă va divorța, Vlad Plahotniuc riscă să rămână cu jumătate din avere. Asta înseamnă că va fi mai sărac decât Vlad Filat. Partea proastă este că toate vedetele de la PRO TV sunt deja măritate și va trebui să-și aleagă o nouă soție de la Publika.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/PLahotniuc-inconjurat-de-blonde-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/PLahotniuc-inconjurat-de-blonde-copy-300x300.jpgadminMonden
Se apropie zile negre pentru Vlad Plahotniuc. Soția acestuia este foc și pară pe cel mai bogat miliardar din Moldova. Motivul, acesta a fost filmat de curând într-un club din Chișinău lângă o mulțime de fete tinere. Soția lui Vlad Plahotniuc a intentat ieri divorț. ”Nenorocitul, jițălul ce este el....

Comentează