Andrian Candu numara bani copy

Scandal în familia președintelui Parlamentului, Andrian Candu. Acesta i-a rugat pe jurnaliști să o întrebe pe soția sa dacă banii pe care îi aduce acasă în fiecare lună sunt suficienți. Jurnaliștii s-au conformat și s-au dus la doamna Candu. Sărmanul președinte al Parlamentului nu știa ce scandal mare îl așteaptă.

”Spuneți-i bărbățelului meu, că dacă el crede că eu am cum să supraviețuiesc în Moldova cu un milion de euro pe lună – greșește amarnic. Nu am cum să supraviețuiesc pe lună cu kapișele istea. Totul s-a scumpit. O să ies să urlu și eu în stradă Jos Plahotniuc dacă nașul meu nu-i mărește salariul lui Andi. El habar nu are că caviarul s-a scumpit. Nu mi-am mai cumpărat o rochie de o mie de euro de 2 zile. A trebuit să dau afară din castel 100 de slugi și am rămas cu numai 500. Conduc același Porsche de 3 săptămâni”, a declarat pentru jurnaliști Adriana Candu, soția președintelui Parlamentului.

Familia Voronin, familia Plahotniuc și familia Dodon s-au plâns deja la poliție pe scandalurile care se aud din palatele soților Candu din cauza problemelor financiare. Mai mult, cartierul Oligarhilor vrea să-i trimită în cartierul săracilor pe soții Candu de când au aflat cât de puțini bani aduce în fiecare lună acasă președintele Parlamentului.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Andrian-Candu-numara-bani-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Andrian-Candu-numara-bani-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Scandal în familia președintelui Parlamentului, Andrian Candu. Acesta i-a rugat pe jurnaliști să o întrebe pe soția sa dacă banii pe care îi aduce acasă în fiecare lună sunt suficienți. Jurnaliștii s-au conformat și s-au dus la doamna Candu. Sărmanul președinte al Parlamentului nu știa ce scandal mare îl...

Comentează