În timpul confiscării averii, judecătorii au descoperit că Șor nu mai are nimic pe numele său. Tocmai de aceea au început să recupereze altfel banii furați. Una dintre soluții, să vândă toată tușonka și grechka. Din păcate, o parte a fost dată deja șorheienilor.

Așa că Curtea Constițuțuanală a decis să-i oblige pe șorheieni să o întoarcă înapoi. Cei care se simt cu musca pe căciulă și tușonka în frigider trebuie să o predea în 24 de ore, altfel judecătorii vor da buzna în casele oamenilor și le vor lua toate bunătățurile.

Șorheienii sunt revoltați pe bună dreptate. Aceștia spun că au mâncat o mare parte din tușonkă sau din grechkă și nu au bani să o plătească. Ca să se răsplătească cu statul, șorheienii vor fi obligați să învețe să citească și să scrie ca să nu moară proști.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/07/Gopnici-Shorhei-tusonka-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/07/Gopnici-Shorhei-tusonka-copy-300x300.jpgadminFinanțe
În timpul confiscării averii, judecătorii au descoperit că Șor nu mai are nimic pe numele său. Tocmai de aceea au început să recupereze altfel banii furați. Una dintre soluții, să vândă toată tușonka și grechka. Din păcate, o parte a fost dată deja șorheienilor. Așa că Curtea Constițuțuanală a decis...

Comentează