Locuitorii Șorheiului vor să demonstreze că vorbele urâte spuse despre ei nu au nicio logică. Așa că au dat dovadă de mult spirt civic, iar la primele ore ale dimineței toate barurile din oraș, fără nicio excepție, au fost deszăpezite.

”Spirtul nostru este civic. Să știți. Domnul primar ne-a cerut să participăm. Iaca, la 6 dimineața am venit la bar să ne consumăm spirtul nostru civic. Eu am consumat vreo 6 pahare, Costiclă vreo 10, că el este mai implicat în acțiuni civice. Apoi a mers în jurul barului… în patru labe și a deszăpezit, a vomitat. Adevărul este că dacă faci ceva cu pasiune și devotament reușești”, a spuț Leonea Iaibu, cunoscut activist civic din zona Șorheiului.

Din păcate, nimeni nu s-a gândit să deszăpezească biblioteca, școlile, centrul cultural. Ca să nu stea îngropate în nămeți, Primăria a obligat aceste instituții să-și schimbe denumirea pentru o zi. Astfel, Biblioteca se va numi Vinăria, iar școlile se vor numi baruri. Șor speră că astfel cineva va pune mâna să sape tranșee până acolo.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/01/img_0836.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/01/img_0836-300x300.jpgadminSocial
Locuitorii Șorheiului vor să demonstreze că vorbele urâte spuse despre ei nu au nicio logică. Așa că au dat dovadă de mult spirt civic, iar la primele ore ale dimineței toate barurile din oraș, fără nicio excepție, au fost deszăpezite. ”Spirtul nostru este civic. Să știți. Domnul primar ne-a cerut...

Comentează