Pentru că nu este lăsat să intre în nicio bancă din Moldova, Ilan Șor se vede nevoit să intre în casele oamenilor. Niciodată nu iese cu mâna într-un loc. Chiar dacă șorheienii sunt săraci cu sufletul, dar mai ales financiar, Șor reușește să șparlească una alta. Cu toate acestea, șorheienii nu sunt supărați că primarul lor le fură din gospodării.

”Mare lucru că a furat și el oleacă. Știți ceva, toți fură. Fură și Plahotniuc, și Voronin, fură și Filat. Dar măcar Șor face ceva pentru oameni. Nouă nu ne pare rău deloc că fură. Chiar dacă fură, dă și la oameni. Iaca, a făcut magazine sociale din care putem să cumpărăm grecikă și tușonkă aproape besplatna. Ceea ce este un lucru foarte bun”, a declarat Leonea Iaibu, șorheian vechi și cu un Iq negativ.

Ilan Șor a anunțat deja că are un fartovâi sac de furat, care nu are fund și că acolo încape tot Șorheiul, ba chiar și Moldova întreagă. Dacă va ajunge deputat, Ilan Șor promite să viziteze toate casele moldovenilor ca să vadă dacă sunt chiar atât de săraci pe cât se plâng.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/01/Ilan-Shor-imbracat-Inchisoare-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/01/Ilan-Shor-imbracat-Inchisoare-copy-300x300.jpgadminSocial
Pentru că nu este lăsat să intre în nicio bancă din Moldova, Ilan Șor se vede nevoit să intre în casele oamenilor. Niciodată nu iese cu mâna într-un loc. Chiar dacă șorheienii sunt săraci cu sufletul, dar mai ales financiar, Șor reușește să șparlească una alta. Cu toate acestea,...

Comentează