Nicolae Timofti Monument copy

La sfârșit de mandat, cetățenii moldoveni nu știu cine este președintele lor. Potrivit sondajului Termometrul, 99 la sută dintre oamenii care au fost întrebați cine este Nick’O’Laye Team Off Tea au răspuns fără să se gândească mult: o rață mută. Cu toate acestea, cei patru ani de mandat ai președintelui Moldovei vor fi omagiați cum se cuvine, printr-o statuie extraordinară.

”Vrem să facem un monument pentru acest președinte. Chiar dacă nu a vorbit nimic, chiar dacă a fost mut ca o rață, trebuie să vă spun că ne-a fost extrem de util. Nu știu dacă careva știe, dar domnul Nick’O’Laye Team Off Tea este deținătorul recordului mondial la medalii acordate în 4 ani. Și nu este totul, Cartea Recordurilor a stabilit că este cel mai bătrân președinte din lume. Se pare că l-a cunoscut personal pe Lenin”, a declarat pentru redactorii moldovești.info, patronul Republicii Moldova, Vlad Plahotniuc.

Monumentul reprezintă o rață mută care își ia zborul. Nick’O’Laye Team Off Tea s-a arătat încântat de această statuie și susține că îi seamănă perfect. Mai mult, Nick’O’Laye Team Off Tea a și pregătit o medalie pentru rața mută de pe monument.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Nicolae-Timofti-Monument-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Nicolae-Timofti-Monument-copy-300x300.jpgadminSocial
La sfârșit de mandat, cetățenii moldoveni nu știu cine este președintele lor. Potrivit sondajului Termometrul, 99 la sută dintre oamenii care au fost întrebați cine este Nick'O'Laye Team Off Tea au răspuns fără să se gândească mult: o rață mută. Cu toate acestea, cei patru ani de mandat ai...

Comentează