Sondajele arată că Ilan Shor are cele mai mari șanse de a câștiga primăria de la Orhei. Potrivit sociologilor de la Institutul de Politici Publice, dacă mâine ar fi alegerile locale, 99,9% din electorat l-ar vota pe fostul director de la Banca de Economii. Aceștia spun că omul de afaceri, actualmente aflat în arest la domiciliu pentru că ar fi acordat credite prietenilor săi oligarhi prejudiciind statul cu un miliard de euro, le-ar fi promis că dacă îl votează, investește tot miliardul în prosperitatea orașului Orhei, dar și în viața îmbelșugată a electoratului.

”Ilan Abramovici Shor ne-a promis că ne va face aeroport la Orhei, vom avea Duty Free la fiecare colț, iar Jasmin ne va cânta în fiecare sâmbătă în centrul Orheiului”, spune un alegător din Orhei și fan al candidatului Ilan Shor.

Pe de altă parte viitorul primar al Orheiului Ilan Shor recunoaște că oferta de a candida la primăria din Orhei i-a venit pe neașteptate. ”Eu mai tare am vrut să fiu vreun deputat ceva, dar dacă nu s-a putut, măcar și primar la Orhei. Este mai bine decât să mă duc la pușcărie. Pentru orheienii care mă scapă de pușcărie fac orice”, spune Ilan Shor.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Ilan-Shor-murdar-de-omleta.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Ilan-Shor-murdar-de-omleta-150x150.jpgadminSocial
Sondajele arată că Ilan Shor are cele mai mari șanse de a câștiga primăria de la Orhei. Potrivit sociologilor de la Institutul de Politici Publice, dacă mâine ar fi alegerile locale, 99,9% din electorat l-ar vota pe fostul director de la Banca de Economii. Aceștia spun că omul de...

Comentează