Vlad Plahotniuc Vlad Filat Scaun Electric copy

Potrivit casei de sondaje ”Sondajul”, cei mai mulți moldoveni au primit chiar cu bucuria vestea scumpirii curentului electric. Cei mai mulți au propus să fie și de 10 ori mai mare, însă au cerut o condiție, să fie vorba folosit la scaunul electric pentru politicieni.

”Au venit să facă un sondaj și ne-au întrebat două lucruri. Dacă avem scaun după ce nu mâncăm nimic din cauza sărăciei și dacă suntem de acord cu scumpirea curentului. Noi am înțeles că ei au nevoie de scumpirea curentului pentru un scaun. Nicio problemă, dacă este vorba de scaunul electric pentru politicieni susținem ideea”, a declarat Ioan Poalălungă, alegător.

Există însă o problemă, moldovenii nu se pot decide care este politicianul pe care să-l pună primul pe scaun: Vlad Filat sau Vlad Plahotniuc. Așa că au cerut un scaun electric în plus ca să-i poată electrocuta pe cei doi împreună. Liga Alegătorilor Bănuiți de Alienare propune chiar instalarea scaunelor electrice în locul fotoliilor din Parlament. Moldovenii sunt de acord chiar să plătească această inovație de mare utilitate.

Sondaj. 95 la sută din moldoveni de acord cu scumpirea curentului... dar să fie folosit la scaunul electric pentru deputațihttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Vlad-Plahotniuc-Vlad-Filat-Scaun-Electric-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Vlad-Plahotniuc-Vlad-Filat-Scaun-Electric-copy-300x300.jpgadminPoliticDeputati,Scumpire curent,Vlad Filat,Vlad Plahotniuc
Potrivit casei de sondaje ”Sondajul”, cei mai mulți moldoveni au primit chiar cu bucuria vestea scumpirii curentului electric. Cei mai mulți au propus să fie și de 10 ori mai mare, însă au cerut o condiție, să fie vorba folosit la scaunul electric pentru politicieni. ”Au venit să facă un...

Comentează