Un sondaj al Barometrului de Opinie Publică a fost efectuat ieri printre șoferii nervoși și printre pasagerii din rutiere sau troleibuze. Aceștia au stat ore întregi în traficul foarte aglomerat, în soare și nădușeală, în timp ce unii alergau în voie pe străzile Chișinăului, iar rezultatul sondajului este incredibil.

Responenții au avut de răspuns la întrebarea: ”Ce părere aveți despre cei care aleargă în acest moment la Maratonul Internațional?” 80 la sută dintre chestionați au răspuns: ”Niște pidarași (adică gay) care nu au ce face!” Iar 20 la sută au fost mai moderați în aprecieri: ”Niște debili care aleargă!”

Dar nu a fost singura surpriză a Maratonului Internațional. Câștigătoarea acestei alergări este o pensionară de 70 de ani din Chișinău, care însă a fost complet surprinsă când i s-a spus că a ajuns prima la finișul Maratonului. ”Eu am văzut o rutieră care stătea la colț și am sprintat repede, cum fac de obicei, ca să prind un loc liber pe scaun să nu se pună vreun student prost. Nu am știut că alerg pentru Maraton, altfel nu veneam îmbrăcată în negru, cu coasa asta grea după mine”, susține Maia Laguta, câștigătoarea Maratonului.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Maraton-Maia-Laguta.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Maraton-Maia-Laguta-150x150.jpgadminSocial
Un sondaj al Barometrului de Opinie Publică a fost efectuat ieri printre șoferii nervoși și printre pasagerii din rutiere sau troleibuze. Aceștia au stat ore întregi în traficul foarte aglomerat, în soare și nădușeală, în timp ce unii alergau în voie pe străzile Chișinăului, iar rezultatul sondajului este incredibil. Responenții...

Comentează