Moldoveni pe Pluto copy

Descoperire epocală pe planeta Pluto. Deși se credea că este nelocuită, specialiștii NASA au găsit aici o comunitate de câteva sute de moldoveni. Din declarațiile cetățenilor noștri, aceștia au venit aici pentru a câștiga bani în calitate de gastarbaiteri.

”Noi nu avem ce să facem în Moldova. Nu avem salarii, nu avem bani. Așa că am venit la Pluto că am auzit că inaplanetenii plătesc bine. Mai întâi o venit aici nanu Grișa, pe urmă l-o adus și pe tata meu, apoi am venit eu cu soția. Da sânguri poți să-mi iei o posâlkă cu niște bani acasă? Că aici nu au western union și îi cam departe de Moldova cu rutiera”, a declarat pentru sonda NASA, Vasile Usatîi, gastarbaiter moldovean.

Potrivit specialiștilor NASA, moldovenii s-au obișnuit foarte bine cu clima extrem de grea pe Pluto, dar și cu lipsa de oxigen. Aceștia se plâng însă că îndepărtata planeta se învârtește mai greu și zilele sunt prea lungi, iar din cauza gravitației prea mari este greu la stroikă să ridici cărămizi și ștucatura. Cel mai ușor le este badantelor de pe Pluto, acestea au grijă de copiii inoplanetenilor sau de inoplanetenii mai în vârstă.

Sonda NASA a descoperit o comunitate de gastarbaiteri moldoveni pe Pluto: ”am venit la zarabotcă la Pluto”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Moldoveni-pe-Pluto-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Moldoveni-pe-Pluto-copy-300x300.jpgadminSocialgastarbaiteri,moldoveni,NASA,Pluto
Descoperire epocală pe planeta Pluto. Deși se credea că este nelocuită, specialiștii NASA au găsit aici o comunitate de câteva sute de moldoveni. Din declarațiile cetățenilor noștri, aceștia au venit aici pentru a câștiga bani în calitate de gastarbaiteri. ”Noi nu avem ce să facem în Moldova. Nu avem salarii,...

Comentează